Home > Reviews > Green Smoke

Green Smoke Review

14-04-2012, door
Green Smoke

Green Smoke is een hele grote speler op de mark, ze zijn trendzetter en staat bekend voor kwaliteit, service en innovatie. Zo waren ze de eerste die e-sigarreten uitbrachten met cartomizers. Voor alle duidelijk, een cartomizer is een verstuiver en cartridge in 1 stuk.

Van Green Smoke weten we ook dat ze de veiligheid zeer ernstig nemen. Hun producten hebben meerdere veiligheidscertifcaten van diverse organisaties ontvangen.Dit maakt mij als consument toch ook nog net iets meer gerust. Ook hun klantendienst is prima en een voorbeeld voor andere merken.

Verzendingen en kosten

Green Smoke is een fabrikant die gelegen is Miami (Florida) maar ook een vestiging heeft in het Verenigd Koninkrijk. Dit is voor als Europeanen een groot voordeel i.v.m. levertermijnen en verzendkosten. Deze zijn dan ook de beste en de goedkoopste!

Prestaties

Van het damp-productie was ik echt wel positief verrast. Tot nu toe heeft voor mij nog geen enkel ander merk zoveel rookvolume kunnen leveren. Ik had wel het gevoel dat ik hiervoor iets (minimaal) harder moest trekken, maar dat merk ik nu niet meer want ik ben het ondertussen gewoon.

De long lasting cartomisers (deze bevatten 25% extra e-vloeistof) leveren ongeveer 360 trekken. Dit is toch veel meer dan bij andere merken hetgeen toch wat extra comfort met zich meebrengt.

Met de korte batterij meet de e-sigaret slechts 10.1cm en levert 160mAh (goed voor 195 “puffs”). De langere batterij levert 270mAh, is 1.5cm langer. Hier kan je 325x met trekken.

De volgende kits zijn leverbaar:

  • de express starter kit voor €60.
  • de pro-kit voor €85.
  • de love-birds kit voor €120.

Smaken

Green Smoke biedt de volgende tabaksmaken aan: Absolute Tobacco, Red Label Tobacco, Tobacco Gold. Als meer "speciale" smaken zijn te verkrijgen: menthol, vanille, chocolate, en mokka. Het keuze aan smaken is dus eerder beperkt, al moet ik toegeven dat de meeste e-rokers vooral nood hebben aan de originele tabaksmaken. En daar heeft Green Smoke er dus 3 van, hetgeen leuk is om eens af te wisselen. De strafste smaak die mij ook de meeste "throat hit" bezorgde is Absolute Tobacco.

Elke smaak kan besteld worden met de volgende nicotine gehaltes (24mg, 18mg, 12mg, 6mg en 0mg). De cartridges hebben een houdbaarheid van zeker 2 jaar. Maak je dus geen zorgen als je grotere hoeveelheden van cartomizers wilt bestellen.

Website

Op de site van Green Smoke kan je al de informatie vinden die je nodig hebt. Ik geef toe dat het iets betere gestructeerd kon zijn want in het begin moest ik toch wel mijn weg zoeken. Als je eenmaal de site gewoon bent, zal je wel zien dat alles snel te vinden en te navigeren valt.

Een groot pluspunt vind ik dat Green Smoke ook Europese websites heeft. Als je van hieruit besteld zal alles via het Verenigd Koninkrijk op gestuurd worden. De leveringen zullen een pak sneller aankomen en bovendien is alles goedkoper.

Ook leuk is de "live help"-dienst, waarbij je hulp kunt inroepen van een van de Green Smoke medewerkers.

Garantie

Bij Green Smoke krijg je een "30 dagen niet goed geld terug" garantie. Voor het produkt zelf is er tegenwoordig een levenslange garantie voor klanten in Europa.

Video

Beoordeling

Prijs/kwaliteit5ster We zijn er van overtuigd dat Green Smoke momenteel het beste produkt is.

bezoekknop
E-Sigaret5ster
Smaken4.5ster
Levertijd5ster
Klantendienst en website5ster
Totaal5ster
(5 sterren)Reageer en geef uw mening: