Home > Doelstellingen

Onze Doelstellingen

Doelstellingen
21-05-2012, door

Het Esigaret.com-team heeft als belangrijkste doelstellingen opgenomen:

  • Onze vereniging "BENEROB" heeft als doel alle belangen en rechten van de elektronische roker te verdedigen. Iedereen is zich ervan bewust dat we ons blijvend moeten verdedigen tegenover de tabaks en pharmaci-lobby, alsook de overheid, die dreigen miljarden euro's te verliezen door het succes van de e-sigaret.

  • Ons grootste wapen tegen de machtige lobby's is om de lezer juiste en correcte informatie te bieden. De waarheid en niets anders dan de waarheid. Om dit optimaal te garanderen blijft Esigaret.com onafhankelijk.

  • Onze redacteurs volgen de media in binnen- en buitenland met argus-ogen. Indien we iets 'specials' opvangen zullen we hier zeker een melding over maken en eventueel onze visie erover geven. Vooral wetenschappelijke artikels, papers en studies krijgen onze aandacht.

  • We wensen zoveel mogelijk informatie te brengen. Hierin verschillen we zeker met andere websites die enkel hun reviews van e-sigaretten in de kijker brengen. Omdat echter een groot aantal van onze lezers graag informatie over de betreffende merken wil, hebben we toch deze rubriek toegevoegd.

  • We hebben niet als opzet om iedereen aan te zetten om te e-roken. Ook voor ons is het gezonder om volledig verlost te zijn van enige verslaving. Maar een wereld zonder rokers is een utopie. Ook vinden we dat iedereen vrij moet zijn in de keuze of hij al of niet wil zondigen. Toch willen we graag deze groep van mensen proberen over te halen naar een gezonder alternatief.

  • Alle reviews die we publiceren moeten we eerst zelf persoonlijk testen. We zullen elk product afmeten aan diverse criteria en dit over een middel-lange periode. Belangrijk voor ons is dus de prijs-kwaliteit, de hardware, de smaak, levertijd en klantvriendelijkheid.

    Elk onderdeel krijgt een score. In de totaal score zal echter prijs-kwaliteit, de hardware en de smaak een hoger aandeel hebben. Indien een product uitzonderlijk presteert, zal het product eerst nog getest worden door een andere redacteur of schrijver. Op die manier vermijden we dat de 'persoonlijke' smaak van de reviewer minder belangrijk wordt.

  • Net zoals de automobilisten of fietsersbond, hopen ook wij het forum te worden waarin elke e-roker zich thuisvoelt. We hebben dus als doelstelling aangenomen dat zowel de media als de overheid ons serieus neemt. We hebben plannen om een tijdschrift uit te brengen op maandelijkse basis voor al onze lezers. Echter moeten we de financiële haalbaarheid daar nog van onderzoeken.


Reageer en geef uw mening: